banner26

Dr. Dizdarlı, ilginç bir akım başlattı

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin bulunduğu araziye pandemi hastanesi yapılacağını açıklamıştı.

Güncel 16.04.2020, 20:39 16.04.2020, 20:39
82
Dr. Dizdarlı, ilginç bir akım başlattı
banner32

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin bulunduğu araziye pandemi hastanesi yapılacağını açıklamıştı. Hastanenin 45 günde bitirileceği sözü verilmişti.





Ancak aradan 3 gün geçmesine rağmen bu konuda herhangi bir adım atılmadı.





Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin eski başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, pandemi hastanesinin hayata geçirilmesi için sosyal medya hesabından yeni bir akım başlattı.





Dizdarlı, her geçen gün için Facebook hesabından “bugün 1, “bugün 2”, “bugün 3” şeklinde ileti paylaşarak gün saymaya başladı ve bu konuda sosyal medya kullanıcılarına destek çağrısı yaptı.





Dizdarlı’nın paylaşımı şöyle:





BEN SAYMAYA BAŞLADIM. BANA DESTEK VERİN
Yaşananlar göstermiştir ki Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi hızla rutin işlerine dönmelidir. Sağlık Bakanımız çelik consruction malzeme ile yeni bir pandemi hastanesi kurulacağını duyuralı 3 gün geçmiştir. Kendisini destekliyorum. Ve sosyal medya hesabımdan günleri sayıyorum. Bu gün 3.cü gün. Bunu neden mi yapıyorum? Hükümete baskı unsuru olmak adına yapıyorum. Ama sadece ben yetmeye bilirim. Desteğinize ihtiyacım var. Sizde her gün kendi sosyal medya hesabınızdan benimle beraber gün sayınız.





BU GÜN 3 YARIN 4 YAZARAK BU EYLEMİ SÜRDÜRÜNÜZ.





45 günün sonunda bu hastaneye kavuşursak hükümeti hep beraber alkışlarız . Yok yapamazlarsa o zamanda gereğini onlar düşünsün.
Ne dersinİz beni destekliyor musunuz ?






banner36
Yorumlar (0)
banner6