banner26

'Emirname, dağınık ve plansız büyümenin önüne geçilmesi için hazırlandı'

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında dağınık ve plansız büyümenin önüne geçilmesi adına emirnameler hazırlandığını belirterek, yeni hazırlanan ve bugün halka açık danışma toplantısı yapılacak Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi emirnamesinin, bu bölgeyle ilgili imar planı hazırlanana kadar yürürlükte olacağını söyledi. Baybars, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi emirnamesinin amacına uygun çıkarılan ilk emirname olacağını ve bölgeden gelen talebi karşılamak için hazırlandığını ifade etti.

Güncel 19.11.2018, 16:34 19.11.2018, 16:34
36
'Emirname, dağınık ve plansız büyümenin önüne geçilmesi için hazırlandı'
banner32

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında dağınık ve plansız büyümenin önüne geçilmesi adına emirnameler hazırlandığını belirterek, yeni hazırlanan ve bugün halka açık danışma toplantısı yapılacak Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi emirnamesinin, bu bölgeyle ilgili imar planı hazırlanana kadar yürürlükte olacağını söyledi.

Baybars, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi emirnamesinin amacına uygun çıkarılan ilk emirname olacağını ve bölgeden gelen talebi karşılamak için hazırlandığını ifade etti. Baybars, bu bölgeleri ilgilendiren imar planının ise gelecek yıl sonunda yürürlüğe girebileceğini kaydetti.

Yorumlar (0)
banner6