banner26

Girne trafiğine önemli bir soluk gelecek

banner47

banner57
Güncel 07.06.2023, 15:09
141
Girne trafiğine önemli bir soluk gelecek
banner52
banner32

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne trafiğine önemli bir soluk getirecek olan Bellapais – Ciklos/Lefkoşa Anayolu bağlantı güzergahının tamamlandığının müjdesini vererek yönlendirme tabelaları üzerindeki örtülerin açılıp araç trafiğine açılacağını duyurdu.

Şenkul, Bellapais – Ciklos/Lefkoşa Anayolu bağlantı güzergahı olan ve ‘Kaçış Yolu’ olarak adlandırılan yolda çalışmaların tamamlandığını ve gün içerisinde açılacağı belirtirken, hem harita hem de Google map linki ile yolun güzergahının duyurulacağını açıkladı.

Şenkul’un paylaşımı şöyle:

“Bu noktada 2 önemli konuya herkesin dikkatini çekmek istiyoruz:
1- Kamyon, Beton mikseri, Otobüs gibi taşıtların bu yolu kullanması yasak olmakla birlikte caddenin iki giriş yönünde de yüksek araçların geçişini engelleyecek bariyerler olacaktır.

2- Boğaz Yolu caddesi kentin trafiğinden kısa yoldan kurtulmak için iyi bir seçenek olmakla beraber kesinlikle HIZ yapılacak bir yol DEĞİLDİR.

Doğu başlangıç noktası evlerin içinden geçerken batı bitiş noktasına gelirken de tehlikeli virajlar bulunmaktadır.

Bu uyarılarımız dikkate alınırsa hız yapmadan da Ozanköy çemberinden 5 dakika içinde Ciklos’a veya Dr.Fazıl Küçük çemberine çıkabileceğinizi müjdelemek istiyoruz”

banner36
Yorumlar (0)
banner6
Günün Anketi Tümü
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?