banner26

Hamzaoğulları: Şehirdeki insanlar çocuklarına özel ders aldırıyorken, bizler öğretmen eksiklikleri ile uğraşıyoruz

CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda “İskele ve Karpaz Köylerindeki Eğitim Başlarken Varolan Sıkıntılar” konusunda yaptığı güncel konuşmada, bölgede yaşanan öğretmen eksiklikleri ve diğer bölgelere gönderilen öğrenciler konusunda yaşanan sıkıntılara değindi. Hamzaoğulları, Karpaz’ın üç bölge olarak değerlendirilirse sorunların çözülebileceğine işaret etti.

Güncel 23.10.2018, 14:21 23.10.2018, 14:21
21
Hamzaoğulları: Şehirdeki insanlar çocuklarına özel ders aldırıyorken, bizler öğretmen eksiklikleri ile uğraşıyoruz
banner32

CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda “İskele ve Karpaz Köylerindeki Eğitim Başlarken Varolan Sıkıntılar” konusunda yaptığı güncel konuşmada, bölgede yaşanan öğretmen eksiklikleri ve diğer bölgelere gönderilen öğrenciler konusunda yaşanan sıkıntılara değindi.

Hamzaoğulları, Karpaz’ın üç bölge olarak değerlendirilirse sorunların çözülebileceğine işaret etti.

Bölgedeki bazı okulların birleştirilmesinin önemine işaret eden Hamzaoğulları, öğretim yılına eksiksiz öğretmen kadrosuyla başlanabilmesi adına bunun gerekli ve önemli olduğunu vurguladı.

Büyükkonuk, Yedikonuk İlkokulu’nun birleştirilmesi gerektiğine işaret eden Hamzaoğulları, Mehmetçik Ortaokulu’nda önümüzdeki dönemde en azından bir hazırlık sınıfı yapılarak liseye dönüştürülmesi için çalışma yapılmasını istedi.

Kumyalı İlkokulu’nun Mehmetçik ilkokuluna taşınması gerektiğini de ifade eden Hamzaoğulları, “Şehirdeki insanlar çocuklarına özel ders aldırıyorken, bizler öğretmen eksiklikleri ile uğraşıyoruz” dedi.

Hamzaoğulları, bu sorunların merkezi okullarla çözülebileceğine işaret etti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6