banner26

Kılıçlar çekildi! Akıncı'dan Tatar'a: 'Bana ve Harmancı'ya yasal işlem başlatın'

Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a yardım amaçlı gönderilen ilaçlar, siyasi krize yol açtı, Devletin tepesinde gerilim tırmandı. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Güney’den gönderilen ilaçların usülsüzce geçirildiğini iddia eden Başbakan Ersin Tatar’a çok sert çıktı: “Harmancı ile birlikte hakkımızda işlem yapılmasını bekliyoruz.

Güncel 16.04.2020, 23:13 16.04.2020, 23:13
59
Kılıçlar çekildi! Akıncı'dan Tatar'a: 'Bana ve Harmancı'ya yasal işlem başlatın'
banner32

Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a yardım amaçlı gönderilen ilaçlar, siyasi krize yol açtı, Devletin tepesinde gerilim tırmandı.





Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Güney’den gönderilen ilaçların usülsüzce geçirildiğini iddia eden Başbakan Ersin Tatar’a çok sert çıktı: “Harmancı ile birlikte hakkımızda işlem yapılmasını bekliyoruz.”





Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akıncı şöyle dedi:






“HALKIMIZA DUYURU 
İki toplumlu sağlık komitesinin eşbaşkanları arasında yürütülen rutin iletişim çerçevesinde, daha önce de uygulanan yöntem uyarınca, bir miktar ilaç ve korunma giysisi, bugün komitenin Kıbrıs Türk kanadınca iletilen talep doğrultusunda Cumhurbaşkanlığınca belediyeden sağlanan destekle temin edilerek istenen yere teslim edilmiştir. 
Başbakanlık açıklamasıyla yaptığımız işin ne büyük bir kaçakçılık suçu olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Başbakanın suç duyurusunun ardından sevgili Harmancı ile birlikte hakkımızda işlem yapılmasını bekliyoruz. Sağlıkla kalın.”






banner36
Yorumlar (0)
banner6