banner26

Özersay: İki kapının birlikte açılması memnuniyet verici

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay “bugün itibariyle Derinya ve Aplıç kara geçiş kapılarının açılması, sadece karşılıklı ekonomik hareketlilik açısından değil, genel anlamda birbirini daha iyi tanıma ve diyaloğun artması açısından da olumlu bir gelişmedir”dedi. İki kapının birlikte açılmasının memnuniyet verici olduğunu  ifade eden Özersay, hükümet kurulduktan sonra geçmişte sözü verilen altyapı, güvenlik, personel ihtiyacı gibi düzenlemelerin yapılmasına ve kapıların açılmasına destek verdiklerini anımsattı.

Güncel 12.11.2018, 14:53 12.11.2018, 14:53
29
Özersay: İki kapının birlikte açılması memnuniyet verici
banner32

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay “bugün itibariyle Derinya ve Aplıç kara geçiş kapılarının açılması, sadece karşılıklı ekonomik hareketlilik açısından değil, genel anlamda birbirini daha iyi tanıma ve diyaloğun artması açısından da olumlu bir gelişmedir”dedi.

İki kapının birlikte açılmasının memnuniyet verici olduğunu  ifade eden Özersay, hükümet kurulduktan sonra geçmişte sözü verilen altyapı, güvenlik, personel ihtiyacı gibi düzenlemelerin yapılmasına ve kapıların açılmasına destek verdiklerini anımsattı.

Özersay, “Zaman zaman seçim yasakları, ihale düzenlemeleri gibi nedenlerle bazı gecikmeler yaşanmışsa da iradenin varlığı olumlu sonuca ulaşılmasını mümkün kıldı. Bu bağlamda çaba ortaya koyan tüm sivil toplum örgütlerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

banner36
Yorumlar (0)
banner6