banner26

'Özyiğit: Kurulacak hükümet modeli belli'

UBP heyetini kabul eden TDP lideri Özyiğit, konuşulmakta olan bir hükümet formülü bulunduğunu söyledi ve UBP heyeti ile kahve içip sohbet ettiklerini kaydetti. Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, hükümet kurma çalışmaları kapsamında Toplumcu Demokrasi Partisi’ni (TDP) ziyaret ederek, genel başkan Cemal Özyiğit ile görüştü.

Güncel 15.05.2019, 18:38 15.05.2019, 18:38
24
'Özyiğit: Kurulacak hükümet modeli belli'
banner32

UBP heyetini kabul eden TDP lideri Özyiğit, konuşulmakta olan bir hükümet formülü bulunduğunu söyledi ve UBP heyeti ile kahve içip sohbet ettiklerini kaydetti.





Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, hükümet kurma çalışmaları kapsamında Toplumcu Demokrasi Partisi’ni (TDP) ziyaret ederek, genel başkan Cemal Özyiğit ile görüştü. 





Görüşmeden sonra basına açıklama yapan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, hükümeti bozanların hükümeti kurma sorumluluğu bulunduğunu söyleyerek, konuşulmakta olan bir hükümet formülü bulunduğunu, bir an önce hükümetin kurulması gerektiğini belirtti.
Özyiğit, UBP heyeti ile kahve içip sohbet ederek, başarı dilediklerini söyledi. 





UBP Genel Başkanı Ersin Tatar da erken seçime gidilecekse, TDP’nin de erken seçim hükümeti içinde olabileceğini söyledi.
Tatar’ın ardından yeniden söz alan Özyiğit, erken seçim hükümetinde olacakları şeklinde bir taahhüt içine girmediklerini, böyle bir alternatifin ortaya çıkması halinde değerlendirileceğini, öyle bir gündemleri bulunmadığını söyledi.


Yorumlar (0)
banner6