banner26

Sağlık Bakanlığı: Vaka sayımız halen 7'dir

Sağlık Bakanlığı,  coronavirüs ile ilgili resmi açıklamaları, Sağlık Bakanlığı web sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapıldığını  ve  ülkede coronavirüs pozitif vaka sayısının 7 olduğunu tekrarladı. Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Sağlık Bakanlığı’nın coronavirüs ile ilgili resmi açıklamaları, Sağlık Bakanlığı web sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır.

Güncel 17.03.2020, 15:53 17.03.2020, 15:53
12
Sağlık Bakanlığı: Vaka sayımız halen 7'dir
banner32

Sağlık Bakanlığı,  coronavirüs ile ilgili resmi açıklamaları, Sağlık Bakanlığı web sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapıldığını  ve  ülkede coronavirüs pozitif vaka sayısının 7 olduğunu tekrarladı.





Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Sağlık Bakanlığı’nın coronavirüs ile ilgili resmi açıklamaları, Sağlık Bakanlığı web sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır. Halkımız en doğru bilgiye Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalardan ulaşabilir.





Şu anda coronavirüs pozitif vaka sayımız sabah açıklandığı gibi 7’dir. Basında ve sosyal medyada yer alan 8 pozitif vaka haberlerinin gerçekle alakası yoktur. Bakanlığımız her gelişmeyi anında şeffaf bir şekilde paylaşmaya devam edecektir.





Hastalarımızın genel durumu iyi olmakla birlikte, tedavileri devam etmektedir."


Yorumlar (0)
banner6