banner26

Şehitlerin önünde siyaset!

Güncel 08.08.2020, 16:39
214
Şehitlerin önünde siyaset!
banner32

Şanlı Erenköy Direnişi ve Erenköy Şehitleri anıldı. Erenköy Mücahitler Cemiyeti Başkanı Mustafa Arıkan'ın konuşmasına Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın gereksiz yere tepki göstermesi törende soğuk rüzgarlar estirdi.

Erenköy Mücahitler Cemiyeti Başkanı Mustafa Arıkan, Kıbrıs görüşmelerinde 50 yıldır federasyon görüşüldüğünü, her türlü iyi niyet ve özverilere, esnekliklere rağmen sonuca ulaşılamadığını ifade etti. Arıkan, sonsuza kadar beklemek zorunda olmadıklarını, toplumun büyük kısmının federasyona inancı kalmadığını, devlete sahip çıkılması ve güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Akıncı ise Erenköy Cemiyet Başkanı’nın konuşmasına ilişkin bir şey söyleme ihtiyacında olduğunu belirterek. Şehitlerimizin manevi huzurunda siyaset yapmayı doğru bulmuyorum. Sayın Erenköy Cemiyet Başkanı bir iki defadır bunu yapıyor. Temenni ederim ki artık bunu yapmasın, çünkü, bu yer o yer değil, zaten çok yakında seçimler geliyor. Bu halk gereken kararını kendisi verecek, rotayı bize halkımız çizecek, kimse merak etmesin, endişeye de düşmesin.” dedi.

Yorumlar (0)
banner6