banner26

UBP, adayını resmen açıkladı

Güncel 26.04.2023, 17:35
23
UBP, adayını resmen açıkladı
banner32

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi (PM), aday belirleme ve tüzük değişikliği gündemi ile toplandı. Toplantıda, 25 Haziran’da yapılacak ara seçimde Ali Başman’ın milletvekili adayı olacağı kararı çıktı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, toplantı sırasında yaptığı konuşmada, “Bu değerli arkadaşımız hepinizin yakından tanıdığı değerli iş adamı hep partimizin yanında bulunmuş Ali Başman’dır” dedi.

Üstel, 25 Haziran’da yapılacak seçimin UBP için önemli olduğunu da özellikle ifade ederek, milletvekili adayı Ali Başman’a başarılar diledi.

BAŞMAN: YILLARIN GETİRDİĞİ BİR BİLGİ BİRİKİMİM VAR

UBP tarafından milletvekili adayı gösterilen Ali Başman ise yaptığı konuşmada, "Yılların getirdiği bir bilgi birikimim var" dedi.

Başman açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Başkan beni bu göreve layık görerek yanına çağırdığında onure oldum. Yılların getirdiği bir bilgi birikimim de var. Şirketlerimde gösterdiğim yönetim şeklini de biliyorsunuz.

Sayın başkanda bana sen başarılı bir iş adamısın seni bizle birlikte görmek isteriz dedi. Bende bir şeyler yapabileceğimi hissetim. Mecliste aktif olmak isterim. Doğru kişiyi seçtiğinizi görmenizi isterim, tek başıma yapabileceğim şeyler sınırlıdır biz hep birlikte güçlüyüz.”

banner36
Yorumlar (0)
banner6