banner26

YSK, Sandık Başkanları ve üyelerden ışıldak istedi

Güncel 18.01.2022, 17:16
47
YSK, Sandık Başkanları ve üyelerden ışıldak istedi
banner32

23 Ocak’ta gerçekleştirilecek erken genel seçimler öncesi yaşanan elektrik kesintileri Yüksek Seçim Kurulu’nu harekete geçirdi. Sandık Başkanları’na bir mesajla duyuru yollayan YSK, elektrik kesintisine karşı başkan ya da üyelerden aydınlatma aracı talebinde bulundu

Partiler 23 Ocak seçimleri ile ilgili hazırlıklarını sürdürürken, Yüksek Seçim Kurulu da, Kıbrıs’ın kuzeyi standartlarında bir seçim için çalışmalarına sürat verdi.

Aylardır ülkede yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili karar da üreten YSK, Sandık Başkanları’na bir mesajla duyuru yollayarak, elektrik kesintisine karşı başkan ya da üyelerden aydınlatma aracı talebinde bulundu. Mesajda yanıcı madde içeren aydınlatma aletlerinin kullanılmaması da rica edildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Sandık Başkanları, 23.01.2022 seçim günü yaşanabilecek olası bir elektrik kesintisi durumuna önlem olarak pilli ve/veya şarjlı ışıldak ve/veya aydınlatma aracı vb. bir alet ve/veya cihaz getirebilecek durumda olan başkan ve/veya üyelerin yanlarında işbu aletleri getirmelerini rica ederiz. Lütfen tehlike oluşturabilecek tüplü ve/veya gazlı aydınlatma aletleri kullanmayınız.”

banner36
Yorumlar (0)
banner6