banner26

Kıbrıs Rum Liderliğ, Ne Kadar 'Medeni' ve 'Avrupalı' Olduklarını Bir Kez Daha Göstermiş Oldu

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay bugün Lokmacı Sınır kapısında gerçekleşen olaylı eylem hakında açıklama yaptı. Özersay Kıbrıs Rum siyasi liderliğinin vatandaşlarımıza karşı şiddet kullanmasını kınıyorum, ne kadar “medeni” ve “Avrupalı” olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Gündem 07.03.2020, 17:40 07.03.2020, 17:40
24
Kıbrıs Rum Liderliğ, Ne Kadar 'Medeni' ve 'Avrupalı' Olduklarını Bir Kez Daha Göstermiş Oldu
banner32

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay bugün Lokmacı Sınır kapısında gerçekleşen olaylı eylem hakında açıklama yaptı. Özersay Kıbrıs Rum siyasi liderliğinin vatandaşlarımıza karşı şiddet kullanmasını kınıyorum, ne kadar “medeni” ve “Avrupalı” olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. dedi.





İşte Özersay'ın açıklaması.





Ekonomik olarak bizimle tek kuruşu paylaşmamak için her nevi tahammülsüzlüğü sergileyen Kıbrıs Rum siyasi liderliğinin vatandaşlarımıza karşı şiddet kullanmasını kınıyorum, ne kadar “medeni” ve “Avrupalı” olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Biz gerekli girişimleri yapıyoruz ama özellikle Avrupa Birliği’nin bu yanlışı üstü kapalı olarak meşrulaştırmaya çalışan tavırları kabul edilemezdir.


Yorumlar (0)
banner6