banner26

Hamzaoğulları: Çarpım tablosunu bilmeyen üniversite mezunları var

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 924 milyon 87 bin 300 TL’lik Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı bütçesini oy çokluğuyla kabul etti. CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları, kendisinin en büyük rahatsızlığının çarpım tablosunu bilmeyen üniversite mezunları olduğu ifade ederek, üniversitelerde kaliteli hizmet verilmesi gerektiğini kaydetti.

Güncel 23.11.2018, 12:54 23.11.2018, 12:54
18
Hamzaoğulları: Çarpım tablosunu bilmeyen üniversite mezunları var
banner32

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 924 milyon 87 bin 300 TL’lik Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı bütçesini oy çokluğuyla kabul etti.

CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları, kendisinin en büyük rahatsızlığının çarpım tablosunu bilmeyen üniversite mezunları olduğu ifade ederek, üniversitelerde kaliteli hizmet verilmesi gerektiğini kaydetti.

Taşımacılık konusunun çözülebileceğine inanç belirten Hamzaoğulları, 200 TL’lik sözleşmeyle yapılan taşımacılığın, taşımacılığı yapan kişiyi maddi olarak kurtarmayacağını söyledi.

Karpaz’da bir kütüphane projesi olduğunu ancak bunun hayata geçirilemediğini ifade eden Hamzaoğulları, para bulunursa buna öncelik verilmesini istedi.

Bölgedeki bazı okulların birleştirilmesi konusuna değinen Hamzaoğuları, yeni dönemde Mehmetçik ortaokuluna hazırlık sınıfı yapılmasını, Büyükkonuk ile Yedikonuk ilkokullarında ise büyükler küçükler sınıfı oluşturulmasını talep etti.

 

Yorumlar (0)
banner6