banner26

“Kimse 'param yok' demesin”

Magazin 30.04.2021, 18:00 30.04.2021, 18:03
106
“Kimse 'param yok' demesin”
banner32

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanma öncesi tatil beldelerine giden vatandaşlarla ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, bu kez de tatile gidenler üzerinden yaptığı ekonomi yorumuyla gündemde...

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde 17 günlük 'tam kapanma' dönemine geçildi. Star TV ekranlarında yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında, bu konu gündeme geldi.

Programın sunucuları Alişan ve Demet Akalın, bu süreci fırsata çevirerek Bodrum, Çeşme, Antalya gibi yazlık yerlere giden vatandaşlara tepki gösterdi.

Bir an önce koronavirüsten kurtulmayı beklediklerini söyleyen Alişan, uygulanan tedbirlere uyulmadığından şikayet ederek "İki milyona yakın insan şu an tatil beldelerinde” dedi.

Akalın ise bunun üzerine "Kimse param yok demesin valla, herkesin evi var Bodrum'da" diye konuştu.
Demet Akalın'ın açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Bu sözlere ünlü şarkıcının meslektaşı Rober Hatemo'dan cevap geldi.

Rober Hatemo, "Yani 'susayım' diyorum ama bir yere kadar.. Bir de emir kipiyle cümle kuruluyor, daha deli oluyorum. Sırf fatura ve KDV'leri ödeyebilmek için arabamı, saatimi sattım. Yanlış düşünüyorsun arkadaşım, Türkiye iki milyon değil" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)
banner6