banner26

Survivor Sude'den sevgilisi Mert'e olay gönderme

Magazin 29.03.2022, 17:31
329
Survivor Sude'den sevgilisi Mert'e olay gönderme
banner32

Haftalardır hem izleyicinin hem de yarışmacıların merakla beklediği Survivor All Star 2022 birleşme partisi sonunda gerçekleşti. Klasikleşen şarkı yarışmasında Sude'nin şarkı söyledikten sonra Mert'e yaptığı gönderme geceye damga vurdu.
Survivor All Star 2022'nin kaoslarına, dedikodularına, tartışmalarına bildiğiniz gibi dün akşam bir günlük ara verildi. Yarışmacıların haftalardır heyecanla beklediği Survivor tarihinin en kalabalık birleşme partisi sonunda gerçekleşti.
Bütün yarışmacılar büyük bir özenle ve keyifle birleşme partisine hazırlandı. Daha sonra da pek tabii karınlarını bir güzel doyurdular.
Edis konseri ve klasikleşen şarkı yarışmacıyla hem ekran başındakiler hem de yarışmacılar muhteşem bir gece geçirdi.
Birçok an programda dikkat çekerken, Sezen Aksu'nun 'Kaçın Kurası' şarkısını söyleyen Sude'nin Mert'e gönderdiği mesaj programa damga vurdu.
Sude'nin performansını yorumlayan Barış, 'Güzel şarkı seçmişsin' dedim. 'Bana birini çok andırıyor' dedim. 'Boyuna da posuna da bin maşallah derken, keşke burada olsaydı' dedim. O da 'Umarım gelir' dedi" ifadelerini kullandı.

Ardından Murat Ceylan, 'Bu arada bir mesajın varsa tutmayalım seni" dedi ve Sude de "Umarım dışarıda hala aynı durumdadır" sözleriyle bombayı bıraktı.
Sude'nin bu olay göndermesine de Mert Öcal Twitter hesabından "Aynı durumdayım" diyerek karşılık verdi.


 

Yorumlar (0)
banner6