banner26

Doktordan skandal paylaşım: '19 Mayıs'a bayram diyenler şerefsizdir'

Türkiye 19.05.2020, 20:45 19.05.2020, 20:45
63
Doktordan skandal paylaşım: '19 Mayıs'a bayram diyenler şerefsizdir'
banner32





Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü'nde görev yapan Onkoloji Uzmanı Doktor Ahmet Yaşar Zengin'den, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için skandal mesaj... Doktor Zengin'in “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadeleri büyük tepki çekti





Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü'nde görev yapan Onkoloji Uzmanı Doktor Ahmet Yaşar Zengin'in 19 Mayıs için sosyal medyadan yayınladığı “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadeleri tepki çekti. Ortahisar Belediyesi CHP Meclis üyesi Cüneyt Zorlu doktorun yaptığı paylaşım altına, “Partimle görüşüp bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağız” diye yazdı. 





Sözcü'de yer alan habere göre, Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü’nde onkoloji uzmanı olarak görev yapan aynı zamanda Çaykara ve Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Doktor Ahmet Yaşar Zengin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na ve kutlayanlara yönelik "şerefsiz ve şahsiyetsiz" dedi.





Ortahisar Belediyesi CHP Meclis üyesi Cüneyt Zorlu da doktorun yaptığı paylaşıma tepki gösterirken şöyle yazdı:





“Sen ne biçim adamsın, çabuk istifa et Çaykaralılar dernek başkanlığından. Yoksa senin ipliğini pazara çıkaracağım. Sonra git nerede yazarsan yaz utanmaz adam. Çaykaralı olduğum için utandım. Bu adam daha önce de aynı şekilde hakaret içeren paylaşımlar yapıyordu. Kendisini bir kaç kez uyardım. Yapmamasını söyledim. Bir çok hakaret içeren paylaşımı olduğunu söyledi arkadaşlar. Partimle görüşüp bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Artık bu Atatürk düşmanlarına karşı susmamalıyız."





İLK DEĞİLMİŞ





Kendisinin de Çaykaralı olduğunu söyleyen Zorlu, “Çaykaralı olduğum için utandım. Bu adam daha önce de aynı şekilde hakaret içeren paylaşımlar yapıyordu. Kendisini bir kaç kez uyardım. Yapmamasını söyledim. Bir çok hakaret içeren paylaşımı olduğunu söyledi arkadaşlar. Partimle görüşüp bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Artık bu Atatürk düşmanlarına karşı susmamalıyız” ifadelerini kullandı.






Yorumlar (0)
banner6