banner26

Yılbaşı gecesi TV'lerde ne var?

Yaşam 30.12.2020, 20:02
106
Yılbaşı gecesi TV'lerde ne var?
banner32

Koronavirüs sebebiyle yeni yıl kutlamaları yapılmayacak. Birçok insan evde yılbaşı akşamı izlenecek programları araştırıyor. Her kanalda birbirinden eğlenceli programlar var. Yılbaşı akşamı 31 Aralık 2020 Perşembe gününe denk geliyor ve bu akşam hiçbir dizi yayınlanmayacak.

Yılbaşı akşamı Kanal D, Star TV, TV8, SHOW TV, atv kanallarında yılbaşına özel programlar yer alıyor. İşte 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı yayın akışı listesi...

TV 8 - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Kanal D - Çok Güzel Hareketler 2

atv - Kim Milyoner Olmak İster

Star TV - İBO Show

İbo Show'un yılbaşı özel programında birbirinden değerli isimler konuk olacak.

 
SHOW TV - Gülgür Güldür Show

FOX TV - Kılıbık

TRT- Kalk Gidelim Final/Yılbaşı Özel

Yılbaşı programları saat 20:00'de başlayacak ve yeni yıl için geri sayım ekranlardan yapılacak.

İBO SHOW özel bölümle yeni yılı karşılayacak!

31 Aralık Perşembe günü Star TV'de yılbaşına özel İbo Show programı yayınlanacak. Severek izlenen program İbo Show'un yılbaşı konukları merak ediliyor. Şarkılarla, eğlence ve kahkahanın bol olacağı programda Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk olacak. İbo Show Yılbaşı program tanıtımı yayınlandı. Yılbaşı özel programında kahkaha, eğlence ve bol şarkının olacağı İbo Show'da sevilen isimler konuk olacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği ‘İbo Show’, çok özel bir bölümle yeni yılı karşılayacak. Milyonların beğenisini kazanan ünlü sanatçılar, Star ekranında unutulmaz bir yılbaşı gecesinde buluşacak.

O Ses Türkiye yeni yıl için bir araya geliyor!

Sezon boyunca pandemi sebebiyle ekranlarda yer almayan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak. Seda Sayan yerine jüride Ebru Gündeş'in olması bekleniyor. O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı ekrana gelecek özel bölümünde sahne alacak ünlü isimler de belli olmaya başladı.

Sunucu koltuğunda Acun Ilıcalı, jüriler arasında Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın bulunduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuklar belli olmaya başladı. Gecede; Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu sahne alacak.

banner36
Yorumlar (0)
banner6