banner26

Elon Musk, günlük 7 bin Euro'ya yat kiraladı

Dünya 21.07.2022, 18:24
223
Elon Musk, günlük 7 bin Euro'ya yat kiraladı
banner32

Yunanistan'ın Mikonos adasında tatile çıkan Elon Musk, günlük 7 bin euro (yaklaşık 125,8 bin lira) ödediği lüks yattaki görüntüleriyle takipçilerini şaşırttı

Yunanistan'ın Mikonos adasında tatil yapan dünyanın en zengin insanı, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, antik Yunanistan’ın önemli alanlarından Delos adasını ziyaret etmek için lüks bir yata bindi. Musk, William Morris Endeavor CEO’su Ari Emanuel ve arkadaşlarıyla birlikte Delos’u ziyaret etmek için Mykonos Boat Trips şirketine ait Zeus adlı yatı günlük 7 bin euroya (Yaklaşık 125,8 bin lira) kiraladı.

Musk, geçen Cumartesi günü erken saatlerde Mikonos’a geldi ve Agia Anna sahilindeki bir restoranda öğle yemeği yerken görüldü.

Greek Reporter adlı internet sitesinin haberine göre Mikonos sakinleri, dünyanın en zengin insanı, sadeliği ve nezaketiyle yerel halkın kalbini kazandı.

Bununla birlikte, yata binen Musk’ın siyah şort ve beyaz bir tişört giydiği görüldü. 51 yaşındaki milyarder iş insanı, Delos’taki arkeolojik gezisi sırasında cep telefonunu da yatta bıraktı.

Diğer taraftan, Musk’ın UNESCO Dünya Mirası alanı olan Delos’un tarihine oldukça meraklı olduğu belirtildi. Delos Yunanistan’daki en önemli mitolojik, tarihi ve arkeolojik alanlardan biri olarak öne çıkıyor.

Öte yandan geçen Nisan ayında TED Konferansı’nda Chris Anderson ile yaptığı röportajda Musk, “kişisel tüketim için yılda milyarlarca dolar harcamadığını, ancak özel jetinin tutumlu yaşam tarzının bir istisnası olduğunu belirterek şunları söylemişti:

“Bir evim ya da yatım yok. Tatil yapmıyorum. Tek istisnam bu uçak. Çünkü onu kullanmazsam, çalışmak için kullanacağım zaman daralıyor.”

221 milyar dolarlık servetiyle dünyanın zengin insanı olan Elon Musk hakkında eski sevgilisi Grimes da bu yılın başında çarpıcı açıklamalar da bulunmuştu. Musk’ın iki çocuğunun annesi olan Kanadalı müzisyen, Tesla CEO’sunun birlikte yaşarlarken, yeni bir yatak almak yerine kendi yatağını getirmesini istediğini söylemişti. Musk’ın yoksulluk sınırının altındaymış gibi bir hayat sürdürdüğünü belirten Grimes, sekiz gün üst üste fıstık ezmesi yediği günlerden de bahsetmişti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6