banner26

İstanbul'da vahşet! Annesinin kafasını kesip aşağıya attı! Paylaşımları şok etti

Güncel 26.09.2022, 17:47
145
İstanbul'da vahşet! Annesinin kafasını kesip aşağıya attı! Paylaşımları şok etti
banner32

İstanbul Bağcılar'da korkunç bir cinayet yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, tartıştığı annesinin başını kesip camdan aşağı attı

İstanbul'un göbeğinde akılalmaz bir cinayet gerçekleşti. Bağcılar ilçesinde yaşayan genç bir şahıs, dün akşam saatlerine doğru annesini feci şekilde katletti.

Fevziçakmak Mahallesi 2005 Sokak'ta meydana gelen olaya göre; uyuşturucu bağımlısı olan 26 yaşındaki A.S. henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Havva Sayan'ın boğazını kesip camdan aşağıya attı. Olayı gören civardaki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine Çevik Kuvvet Polisleri ve Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Çevik Kuvvet evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polisleri gören A.S. evi yakarak direnmek istedi. Uzun uğraşlar sonucu Özel Harekat Polisi A.S.’yi yakalanarak gözaltına alındı. 

Katil zanlısı A.S.’nin daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar ettiği öğrenildi.

"ANNESİNİN BOĞAZINI KESİP ATTIĞINI GÖRDÜK"

Olay anına şahit olan mahalle sakini Uğur Eğriöz, “Karşı sokaktayım bir ses duydum. Aşağı indiğimde annesinin boğazını kesip attığını gördük. Sonra silah sesi geldi. Galiba bacağından vuruldu. Sonra evi yakmaya çalıştı. O sırada özel harekatçılar gelip şahsı aldı. Madde bağımlısı olduğu söyleniyor” dedi.

Öte yandan İstanbul Valiliğince uyuşturucudan suç kaydı bulunduğu belirtilen A.S.'nin, sosyal medya hesabının ise yaşanacak olası bir vahşetin ipuçlarını verdiği ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU PAYLAŞIMI

A.S'nin sosyal medya hesabından "Uyuşturucu zevk için içilir unutma" yazdığı ve kendisine ve çevresine zarar verme konusunda çeşitli paylaşımlar yaptığı görüldü.

Akıl sağlığını kaybettiğine dair paylaşımları da bulunan A.S.'nin "Ben zaten deliyim varsa akıllandıracak gelsin" paylaşımı yaptığı ve gelen cevaba "O sakinleştirici hapları istemiyorum, doktor etkisi geçince dünya çekilmez oluyor" yanıtını verdiği görüldü.

Yorumlar (0)
banner6