banner26

Pakistanlı çete UKÜ'de olay yarattı

Güncel 11.11.2022, 18:39
376
Pakistanlı çete UKÜ'de olay yarattı
banner32

UKÜ’de Pakistan uyruklu beş kişi, daha öncede tartışma yaşadıkları Shamsher Ali Khan’ı darp edip, Khan’ın kulak memesinin kesilmesine ve el bileğinin kırılmasına sebep oldu

Haspolat’ta UKÜ kampüsü içerisinde çarşamba günü 6 kişinin karıştığı kavgada bir kişinin bileği kırıldı.

24 yaşındaki Asıf Khan, 23 yaşındaki Muhammad Aoıb, 24 yaşındaki Malina Amiri Sıkandar Javed, 35 yaşındaki Nadecm Akhtar ve 28 yaşındaki Adnan Khadım, tecavüzi aletler ile 28 yaşındaki Shamsher Ali Khan’ı darp edip, sol kulak memesinin kesilmesine ve sağ el bileğinin kırılmasına sebep oldu.

Khan, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, bahse konu şahıslar tutuklandı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ozan Kuşak, zanlı I Asıf Khan zanlı 2 Muhammad Aoıb, zanlı 3 Malina Amiri Sıkandar Javed, zanlı 4 Nadecm Akhtar, Zanlı 5 Adnan Khadım’in 09.10.2022 tarihinde Demirhan'da faaliyet gösteren Haspalat UKÜ kampüsü içerisinde meydana gelen Vahim Zarar, Ciddi Tecavüzü Alet Taşıma Ve Korkutmak Amacıyla Tehlikeli Silah Taşımak suçundan methaldar olduklarını belirtti.

Polis,  09.11.2022 tarihinde saat 21.55 raddelerinde Haspolat'ta, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi o kampüsünün güneyinde ağaçlık alan içerisinde, yakınlıkları bulunmayan ancak ismen bilinen Pakistan uyruklu beş erkek şahsın, aralarında daha öncede tartışma yaşadıkları Shamsher Ali Khan'a tecavüzkâr alet olarak taşıdıkları, aynı zamanda tehlikeli silah olan sert cisim veya cisimler ile vücudunun muhtelif yerlerine vurmaları sonucu, adı edilenin sol kulak memesinin kesilmesine ve sağ el bileğinin kırılmasına sebebiyet vererek vahim zarara uğrattıklarını anlattı.

Polis, 10.11.2022 tarihinde zanlıların aleyhinde derdest emri temin edildiğini belirtti.  Polis, Asıf Khan ve Muhammad Aoıb’in itiraf içerikli gönüllü ifadelerinin temin edildiğini söyledi.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, kamera görüntülerinin inceleneceğini, zanlıların iddialarının araştırılacağını soruşturulacak kişiler ile alınacak ifadeler olduğunu söyleyerek, zanlıların poliste 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar (0)
banner6