banner26

Deniz Akkaya hapse girdi

Magazin 23.08.2021, 18:55
178
Deniz Akkaya hapse girdi
banner32

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile davalık olan Deniz Akkaya, tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle üç gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Sunuculuğunu yapacağı magazin programının ilk bölümüne çıkamayan eski manken, teslim olmaya giderken görüntülü olarak canlı yayına bağlandı.
Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini dile getirmiş ve takipçilerinden dua istemişti.

Ciğerci’nin bu açıklamasını yorumculuk yaptığı programa taşıyan Akkaya, sert tepki göstermiş ve “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor" demişti.
Bunun üzerine Ciğerci, kendisini ve futbolcu eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Akkaya hakkında üç ay tedbir kararı aldırmıştı.
Kararı ihlal eden 44 yaşındaki eski mankenin zorlama hapsi istenmişti. Deniz Akkaya, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'ye karşı tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle ceza almıştı.
Deniz Akkaya, "programdaki sözlerinin eleştiri sınırları içerisinde yer aldığını" belirterek karara itiraz etmişti. Ancak itirazı reddedilen bir çocuk annesi eski mankenin, cezaevine gireceği kesinleşmişti.
Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programından ayrılan Arto'nun yerine gelen ve dün yeni sezona başlayacak olan Akkaya, programın ilk bölümüne katılamadı.
Hakkında yakalama kararı çıkartılan Akkaya, hapis cezasını yatmak için avukatıyla teslim oldu. Teslim olmadan önce yeni programına görüntülü olarak bağlanan Deniz Akkaya, döndüğünde daha şaşırtıcı iddiaları anlatacağını söyledi.
Ciğerci'ye taşıyıcı annelik konusunda gösterdiği tepkinin arkasında olduğunu belirten Akkaya, tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken, Instagram'dan yayın ve paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını söyledi.
Av. Muhammed Fatih Taşçı, yaptığı basın açıklamasında, müvekkili Deniz Akkaya'nın üç günlük zorlama hapsini yatmak için teslim olduğunu açıkladı.
Açıklamada, "Müvekkilim teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkûmiyet kararı değildir. Müvekkilin haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir" denildi.
 

banner36
Yorumlar (0)
banner6