banner26

Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu

Magazin 15.12.2022, 18:31
7240
Hazar Ergüçlü sessizliğini bozdu
banner32

5 yıldır aşk yaşadığı Onur Ünlü ile yollarını ayıran Hazar Ergüçlü, biten ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu. Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıklarını söyleyen Ergüçlü, "Ayrılığın rasyonel bir sebebi yok, yıpranma oldu" dedi.

Show TV ekranlarında yayınlanan "Hayat Bugün" dizisinde başrol oynayan Hazar Ergüçlü, 5 yıldır aşk yaşadığı 19 yaş büyük sevgilisi yönetmen Onur Ünlü ile yollarını ayırdı. Önceki akşam bir partiden çıkan Ergüçlü, biten ilişkisi hakkında konuştu.

"AYRILIĞIN RASYONEL BİR SEBEBİ YOK"

Menajerinin doğum gününden çıkan oyuncu, Onur Ünlü ile biten ilişkisi için "Tam rasyonel bir sebebi yok açıkçası... Yıpranma oldu beş yıllık ama yani çok yakın arkadaşım tabii ki yani... Her şeyim, ailemden biri gibi Onur... O yüzden ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

KIYAFET ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Kıyafet tercihleriyle sık sık adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sevgilisi Onur Ünlü'nün kendisini cesaretlendirdiğini söylemişti. Sevgilisinin kıyafet tercihlerine karışmadığını söyleyen Ergüçlü, "Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum 'Fazla mı açık acaba diyorum' o da 'Hayır bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
banner6