banner26

2,5 yaşındaki Beliz, annesiyle aynı mezara defnedildi

Türkiye 14.09.2021, 18:58
944
2,5 yaşındaki Beliz,  annesiyle aynı mezara defnedildi
banner32

Sivas’ta geçirdiği trafik kazasında ölen müzisyen Yeliz Aykaç‘ın ağır yaralanan 2,5 yaşındaki kızı Beliz Aykaç, 8 hafta süren yaşam savaşını kaybetti. Minik Beliz, annesiyle aynı mezara defnedildi.

Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında ölen müzisyen Yeliz Aykaç'ın ağır yaralanan 2,5 yaşındaki kızı Beliz Aykaç, 8 hafta süren yaşam savaşını kaybetti. 
Burak Aykaç paylaştığı mesajında "Sizi ölüm bile ayıramadı... Beliz'im annesinin yokluğuna o küçük bedeniyle 8 hafta dayandı. Annesi gibi melek oldu, sizi seviyorum, hep seveceğim." ifadelerini kullandı. 
2 buçuk yaşındaki Beliz için Gazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. 2 buçuk yaşındaki Beliz Alibeyköy'de bulunan Hasdal mezarlığında annesiyle aynı mezara defnedildi. 
Müzisyen ve türkücü Yeliz Aykaç (32), kendisi gibi müzisyen eşi Burak Aykaç, 2,5 yaşındaki kızı Beliz Aykaç, kayınvalidesi Seher Aykaç ve kayınpederi Muharrem Aykaç ile memleketi Sivas'a bayram tatilini geçirmek üzere yola çıkmış ve trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kazada Burak Aykaç hafif yaralanırken, 2 buçuk yaşındaki Beliz Aykaç ise ağır yaralanmıştı. Burak Aykaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızı Beliz Aykaç'ın da hayatını kaybettiğini duyurdu.
 "BELİZ'İM ANNESİNİN YOKLUĞUNA O KÜÇÜK BEDENİYLE 8 HAFTA DAYANDI" 
Burak Aykaç twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sizi ölüm bile ayıramadı... Beliz'im annesinin yokluğuna o küçük bedeniyle 8 hafta dayandı. Annesi gibi melek oldu, sizi seviyorum, hep seveceğim.. Beliz'imi Gazi Cemevi'nden ikindi namazından sonra, Yeliz'imin yanına defnedeceğiz" ifadelerini kullandı.

BURAK AYKAÇ EŞİNİN CENAZESİNDE KIZI İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Burak Aykaç eşinin cenaze namazı öncesinde hastanede yatan kızı için dua isteyerek, "Meleğim gitti, dünyanın en iyi insanıydı, çorabıma kadar ütülerdi, benim bülbülüm gitti. Ona albüm nasip olmadı, hatta bagajı doldurduk, ona videolar çekecektik köyde olmadı. O da çok hevesliydi, ben de öyle... Olmadı. Çocuğu çok kötü durumda şu anda, herkesten dua bekliyorum" demişti.

ANNESİYLE AYNI MEZARA DEFNEDİLDİ
 Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden müzisyen Yeliz Aykaç'ın ardından haftalardır yoğun bakımda tedavi edilen kızı Beliz de hayatını kaybetti. 2 buçuk yaşındaki Beliz için Gazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Türk Halk müziği sanatçıları Erdal Erzincan ve Tolga Sağ'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. 2 buçuk yaşındaki Beliz Alibeyköy'de bulunan Hasdal mezarlığında annesiyle aynı mezara defnedildi. Beliz için Gazi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. 
Beliz'in tabutuna annesinin tülbendi konuldu. Babası Burak Aykaç anneannesi Arife Kılıç, dedesi Muzaffer Kılıç ve babaannesi Seher Aykaç taziyeleri kabul etti. Anneanne Arife Kılıç güçlükle ayakta dururken, torununun tabutuna sarılarak ağladı. 2 buçuk yaşındaki Beliz, Alibeyköy'de bulunan Hasdal Mezarlığı'nda annesiyle aynı mezara defnedildi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6