banner26

Binali Yıldırım taburcu oldu, kaza anını anlattı

Türkiye 27.10.2022, 15:23
202
Binali Yıldırım taburcu oldu, kaza anını anlattı
banner32

Yaz saati uygulaması bu hafta sonu sona eriyor. Pazar günü saatler 04.00'te bir saat geri alınarak 03.00'e getirilecek.

Azerbaycan'da trafik kazası geçiren Binali Yıldırım hastaneden taburcu edildi. Yıldırım, başında oluşan kesik nedeniyle iki ve köprücük kemiğinden de bir ameliyat geçirdiğini, iki de kaburga kırığı olduğunu kaydetti

Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, taburcu oldu.

Hastane ayrılışında ağır bir kaza geçirdiklerini ifade eden Yıldırım, ''Kaza sonucu başımda cerrahı müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi'' dedi ve bundan sonraki sürecin evde devam edeceğini açıkladı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Binali Yıldırım, bugün taburcu oldu.

Yıldırım, hastaneden ayrılırken kazaya ve tedavi sürecine ilişkin bilgi verdi.

Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar:
''Bundan tam bir hafta önce 20 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaret sebebiyle heyet halinde günübirlik ziyarete gitmiştik. Dönüş yolunda aracımız kaza yaptı.
Birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik. Kaza sonucu başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi.
Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da halledildi. 2 kaburga kırığım vardı, bunlar da zaman içerisinde iyileşecek.
Azerbaycan'da yapılan ilk müdahalelerin ardından memleketimize döndük. İyiyiz bundan sonraki tedavimiz evde devam edecek''

Yorumlar (0)
banner6