banner26

Eşini oğlunun arkadaşıyla bastı! Yatak odasında kavga

Yaşam 24.07.2023, 17:35
312
Eşini oğlunun arkadaşıyla bastı! Yatak odasında kavga
banner32

Oğlunun arkadaşının eşiyle mesajlarını yakalayan koca, kısa bir süre sonra ikiliyi yatak odasında bastı.

İsmi açıklanamayan, kendisi hakkında sadece bir ofis çalışanı olduğu belirtilen 42 yaşındaki bir kadın 18 yıllık evliydi. Mutlu giden evliliklerinde 16 yaşında bir de çocukları olan çiftin hayatı Çin'de sıradan bir orta kesimin yaşantısıydı.

YATAK ODASINDA BASTI

Kısa bir süre önce ise kadının kocası, eşinin oğullarının sınıf arkadaşı olan 18 yaşındaki bir gençle yakınlaşmasından şüphelendi. Bir süre durumu takip eden adam tesadüfen kuşkularının gerçek olduğunu öğrendi. Bir gün eve gelen talihsiz koca, eşini söz konusu gençle yatakta bastı.

O sırada 16 yaşındaki oğulları da babasının yanındaydı. Öfkeli koca, hemen 18 yaşındaki gence yatakta saldırdı ve boğazını sıkmaya başladı, oğlu ise araya girerek babasını sakinleştirmeyi denedi.

Kısa bir süre sonra, koca öfkesini karısına çevirerek sert sözler sarf etti ve onu dövmekle tehdit etti, ancak oğlu hızla devreye girerek annesini korudu ve 'Anneme neden vuruyorsun' dedi.

O anların görüntüsü sosyal medyada kısa sürede gündem olurken aldatan kadın eleştirilerin odağı oldu. Adamın, eşini kesinlikle affetmemesi gerektiğini savunan kullanıcılar, kadının oğlunu ise kavgayı ayırdığı için eleştirdi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6