banner26

Yeni evli çift, düğüne gelmeyenlere fatura yolladı

Yaşam 03.09.2021, 17:56
66
Yeni evli çift, düğüne gelmeyenlere fatura yolladı
banner32

ABD'de yeni evli çift, düğün törenlerine katılacağını söyleyip gelmeyen davetlilere fatura yolladı

ABD'nin Chicago kentinde yeni evli bir çift, düğün davetlerine katılacaklarını söyleyip törene gelmeyen kişilere 240 dolarlık fatura yolladı. Jamaika'da ‘Royalton Negril Resort & Spa’da düğün yapan Dedra ve Doug Simmons çifti, masada yer ayırtıp düğüne katılmayanlardan ödeme talep etti. Çift, 'Gözükmeyip aramayan davetli' şeklinde hitap etti.

Doug Simmons, yaptığı Facebook paylaşımında "Bu fatura son sayımda düğüne katılacağınızı belirttiğiniz için size gönderiliyor. Gelmeyeceğinizi haber vermediğiniz için bize bu miktarı borçlusunuz. Lütfen bizimle iletişime geçerek ödeme yolunuzu bildirin." ifadelerini kullandı.

Simmons, New York Post'a yaptığı açıklamada meselenin parayla ilgisi olmadığını belirtti. Simmons, tek isteğinin davet ettikleri kişilerin bu durumu kendilerine bildirmesi olduğunu ve düğünde yanlarında olmadıkları için hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

Herkese 4 kez sorduklarını ifade eden Simmons, "Gelebilecek misiniz? diye sorduk. Evet dediler. Düğünü Jamaika'da yaptığımız için önceden ödeme yapmak zorundaydık. Ama herkes sözünde durmadı. Kimse haber verme zahmetinde bulunmadı katılmayacaklarını bildirmek için. Tek isteğimiz buydu. Hem haber vermeyip hem onlar adına ödeme yapmamı beklemek yanlış." dedi.

Yorumlar (0)
banner6