banner26

Eşini günlük işler için kiralıyor!

Yaşam 11.11.2022, 18:45
208
Eşini günlük işler için kiralıyor!
banner32

İngiltere’nin Milton Keynes kentinde yaşayan bir çiftin yaptığı iş duyanları şaşkına çeviriyor. Bir kadın, eşini 40 sterlin çeşitli işler yapması için kiralıyor.

İngiltere’de yaşayan 38 yaşındaki üç çocuk annesi Laura Young, bir adamın mobilyaları bir araya getirerek geçimini sağladığını anlattığı bir podcast’ten fikir aldı.

Daily Star’da yer alan habere göre, benzer bir fikirle yola çıkan Laura, haziran ayında kocası James’in boyama, dekorasyon, fayans döşeme ve halı döşeme işleri yapabileceğini anlatan Facebook ve Nextdoor uygulamalarında reklam verdi.

Kısa sürede işe yarayan reklamlar sayesinde, hayal edemeyecekleri kadar başarılı oldular. James’in programı hızla doldu ve haftanın altı günü sabah 9’dan akşam 8’e kadar çalışmaya başladı.

James’in hizmet verdiği işler arasında bir duvarı yeniden inşa etmek ya da bir TV veya perde asmaya yardım etmek gibi seçenekler de yer alıyor ve yardıma ihtiyacı olan herkes James’ten randevu alabiliyor.

James işgücü tarafında yer alırken Laura sosyal hesapları ve Rent My Handy Husband isimli web sitelerini yönetmeye çalışıyor.

Yorumlar (0)
banner6